fbpx

Facebook oglašavanje

Imate li facebook stranicu za Vašu tvrtku?

Jeste li napravili prvi oglas?

Kakav ste imali odaziv?

 

Proces privlačenja ciljanih kupaca i publike na facebook stranicu, komunikacija kakvu imamo s našim potencijalnimi postojećim klijentima diferencira nas na tržištu i daje nam komparativnu prednost.

Oglašavanje na društvenim mrežama već dugo je prisutno među malim i velikim trgovačkim društvima, zapravo među svima onima koji su postali svjesni važnosti društvenih mreža i komunikacije na istima.

Naše usluge facebook oglašavanja podijeljene su u 4 paketa (Facebook basic, Facebook standard, Facebook PRO i Facebook MASTER), kako biste mogli odabrati onu kombinaciju koja Vam najviše odgovara.

 

Facebook basic UKLJUČUJE:

1 oglas – 30 dana

Analiza poslovanja, razvoj strategije, dizajn i izrada oglasa

Postavljanje kampanje, monitoring kampanje

Analiza, optimizacija i izvještaj

 

Facebook standard UKLJUČUJE:


Facebook basic + 1 oglas – 30 dana

 

Facebook PRO UKLJUČUJE:

Facebook standard + 2 oglasa – 30 dana

 

Facebook MASTER UKLJUČUJE:


Facebook PRO + 3 oglasa (45 dana)

 

USLUGE VOĐENJA FACEBOOK STRANICE:

Riječ je o dodatnim uslugama koje nudimo uz naše pakete (Basic, Standard, PRO i MASTER).

U današnjem svijetu stalnih tehnoloških promjena, inovacija i modernizacije poslovanja, za poduzeće je nužno biti u korak s tehnologijom i vremenom u kojemu egzistira. Za poduzeće je nužno komunicirati na društvenim mrežama svakodnevno sa klijentima, potencijalnim klijentima, kupcima i njihovim prijateljima. Nužno je znati što naši kupci žele

Upravo iz navedenog razloga tu su društvene mreže na kojima možemo biti bliži s njima, znati njihove potrebe i na vrijeme odgovoriti na njih. Usluge vođenja facebook stranice razlikuju se od poduzeća do poduzeća, iziskuju vrijeme, predanost i jako dobro poznavanje klijenta i njegovog poslovanja.


Na Vaš zahtijev možemo proširiti jedan od paketa i preuzeti potpunu odgovornost za vođenje Facebook stranice Vašeg poduzeća.